Γνώρισε την ομάδα μας

Επίσκοπος Κιθ Μπάτλερ & Ποιμένας Ντέμπορα Μπάτλερ

Ο Επίσκοπος Κιθ και η Ποιμένας Ντέμπορα υπηρετούν ως επικεφαλής Ποιμένες στο Κέντρο Πίστης στην Αθήνα στην Ελλάδα και στο Διεθνές Χριστιανικό Κέντρο Λόγος Πίστης στο Σάουθφίλντ στο Μίσιγκαν. Είναι Ποιμένες για πάνω από 37 χρόνια και έχουν πάνω από 42 χρόνια εμπειρίας στη διακονία. Μαζί έχουν ιδρύσει πάνω από 50 εκκλησίες στις ΗΠΑ και διεθνώς. Ο Κίθ Μπάτλερ με ακρίβεια και λεπτομέρεια, διδάσκει τους πιστούς την πρακτική εφαρμογή της πίστης στην καθημερινή τους ζωή. Είναι ιδρυτής και πρόεδρος των Διακονιών Κίθ Μπάτλερ, οι οποίες διαδίδουν το μήνυμα της πίστης σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στην Ευρώπη.
Ο Κιθ και η Ντέμπορα απολαμβάνουν την υποστήριξη των παιδίων τους, του Ποιμ. Αντρέ Μπάτλερ με τη σύζυγό του Τίφανι (εγγονές Αλέξις, Άντζελα και Έιπριλ), της Ποιμ. Μισέλ Φέργκιουσον με τον σύζυγό της Λι και της Κριστίνα με τον σύζυγό της, Ποιμ. Τζόελ Τζέκινκς (εγγονός Άντριου).

Ποιμένας Γιώργος (ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ) & Έστερ Ρήγου (Υπεύθυνη Παιδιών)

Ο Ποιμένας Γιώργος Ρήγος είναι ο Υπεύθυνος των Διακονιών Κιθ Μπάτλερ (KBM) στην Ευρώπη και Επιτελικός Ποιμένας της Κέντρο Πίστης. Ο Ποιμένας Γιώργος είναι κάτοχος πτυχίου του Πανεπιστημίου της Ν. Αφρικής στο τμήμα των Επιχειρήσεων. Κατόπιν μετεγκαταστάθηκε στο Λονδίνο, στην Αγγλία, για να σπουδάσει Νομικά στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Εκείνη την περίοδο ο Κύριος τον κάλεσε στην διακονία σε πλήρη απασχόληση. Γνωρίζοντας από νεαρή ηλικία την κλήση Του, άφησε τις σπουδές του και άρχισε να υπηρετεί σε αρκετές εκκλησίες, πριν αποφασίσει να εγγραφεί στο Κέντρο Βιβλικής Εκπαίδευσης ΠΙΣΤΙΣ στο Λονδίνο. Είναι απόφοιτος της πρώτης γενιάς του ΠΙΣΤΙΣ στην Ευρώπη. Αφού αποφοίτησε, ο Κύριος τον κάλεσε στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, όπου ίδρυσε και ποίμανε μία εκκλησία στο Χόλιγουντ κι έπειτα στο Μαλιμπού. Είναι επίσης Συνεργαζόμενος Εκπαιδευτής με την Ομάδα Ηγεσίας “Equip”, του Τζον Μάξουελ όπου εκπαιδεύει ηγέτες με τις βιβλικές ηγετικές αρχές σε Ελλάδα, Ευρώπη και ΗΠΑ. Στο Λος Άντζελες γνώρισε τη σύζυγό του Έστερ και υπηρετούν μαζί στη διακονία και με την κόρη τους Τζουλιάνα και τον γιο τους Νικόλαο. Ο Ποιμένας Γιώργος έχει στην καρδιά του την εκκλησία κι επιθυμεί να τη δει να βαδίζει στην πληρότητα των υποσχέσεων του Θεού όπως και να δει τη Βασιλεία του Θεού να εκτείνεται σε όλο τον κόσμο.